Stichting Crediteuren Floresteca Nederland

Wachtwoord instellen

Procedure voor het instellen van een wachtwoord.

Scherm link aanvragen
Screenshot 1: link aanvragen

Wachtwoord vergeten procedure:

Onder het formulier waar u de inloggegevens moet invullen staat een link met de tekst “Geen wachtwoord of wachtwoord vergeten?”. Druk daarop, dan verschijnt een scherm waarin gevraagd wordt om een gebruikersnaam of e-mailadres (zie Screenshot 1). Vul daarop uw bij SCFN bekende e-mailadres of uw gebruikersnaam (8 tekens:, bijvoorbeeld SCFN1234) in en klik op “Stuur mij een wachtwoord-link”.

Nadat op de knop “Stuur mij een wachtwoord-link” is geklikt verschijnt de openingspagina weer.

Uw ontvangt spoedig daarna een e-mail met als afzender ‘SCFN – Website’ (mail.website@scfn.nl) met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Indien u de e-mail niet binnen een paar minuten ontvangt, controleer dan of deze wellicht in de map ‘ongewenst’ of ‘spam’ terecht gekomen is.

Screenshot 2: aanmaken van een wachtwoord.
Screenshot 2: aanmaken van een wachtwoord.

Als u op de link klikt in de e-mail die u hebt ontvangen ziet u een scherm waarop u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken (Screenshot 2). Let op dat het wachtwoord dat u maakt voldoet aan de eisen die daaraan worden gesteld (minimum aantal tekens, etc.). De vereisten staan erbij vermeld.

Een eventueel voorgesteld wachtwoord kunt U weghalen en vervangen door een eigen wachtwoord. Onthoud het wachtwoord dat u aanmaakt goed.

Screenshot 3: bevestiging dat wachtwoord is gemaakt.
Screenshot 3: bevestiging dat wachtwoord is gemaakt.

Zodra een geldig wachtwoord is aangemaakt ziet u de bevestiging (Screenshot 3) en kunt u op de link “Inloggen” klikken die staat achter de melding “Je wachtwoord is opnieuw ingesteld.” om u aan te melden en toegang te krijgen tot het besloten gedeelte van de SCFN website.

 

Veel voorkomende problemen.

Screenshot 4: Foutmelding ongeldige link
Screenshot 4: Foutmelding ongeldige link

Het komt regelmatig voor dat er meerdere malen op de knop voor het aanvragen van een link wordt gedrukt.

Telkens wordt er dan een e-mail met een link verzonden.

Het is belangrijk om te begrijpen dat zodra er een link wordt aangemaakt een eventuele eerdere link vervalt. Dit is om veiligheidsredenen. Een link vervalt ook na verloop van tijd.

Gebruik dus uitsluitend de meest recente link. Om verwarring te voorkomen kunt u het beste alle e-mails met een link direct na gebruik weggooien.

 
Indien het formulier voor het aanvragen van een link blijft staan, let dan op de melding die getoond (Screenshot 4). Als de link ongeldig is komt dat meestal omdat er nogmaals om een link is gevraagd.

Inloggen